BrainArt CENTAR - Lanište

EDUKACIJE TEMELJENE NA OSNOVNIM LJUDSKIM VRIJEDNOSTIMA

BrainArt CENTAR iznikao je iz velike želje za slobodom i kreativnosti.

Nastao je kao spoj dugogodišnjeg iskustva, stručnog znanja u radu s predškolskom djecom i mladosti pune entuzijazma, te želje za osobnim razvojem za pomoć i dobrobit djece.

Osnažiti djecu kako bi se razvila u samosvjesne, odgovorne ljude otvorenog uma za nove ideje i znanja, lidere (vođe) svoga života. Koji će pozitivnim razmišljanjem, kreativnim slobodnim izražavanjem, poštovanjem i uvažavanjem različitosti i tuđih kvaliteta i vrijednosti, svojim djelovanjem biti uzor drugima i tako biti nosioci pozitivnih promjena u društvu.
Edukacije temeljene na osnovnim ljudskim vrijednostima: ljubavi, miru, istini, nenasilju i ispravnom djelovanju.
Postizanje svog maksimuma kreativnog mišljenja i izražavanja. Oslobađanje blokada i strahova, jačanje osobnog zadovoljstva i radosti življenja. Sve ovo dovodi do korištenja svojih potencijala za dobrobit svih, za razvoj i napredak cijelog čovječanstva, čime postajemo nosioci pozitivnih promjena u svijetu.
ŠTO JE BRAINOBRAIN?

ŠTO JE BRAINOBRAIN?

Inovativni dvojezični međunarodni program namjenjen djeci od 4 do 14 godina, koji se temelji na posebnim metodama i tehnikama u svrhu aktivacije cijelog kapaciteta mozga, a time razvoja kognitivnih sposobnosti i socio-emocionalne inteligencije.
MALI UMJETNICI - LIKOVNA RADIONICA

MALI UMJETNICI - LIKOVNA RADIONICA

Mali umjetnici u likovnim radionicama BraiArt centra imaju mogućnost maštati, kreirati, stvarati. Likovne radionice BrainArt centra i stručni edukatori sa polja likovnosti će koristeći razne nijanse boja, oblike i linije stvarati sa vašim najmlađima nove svjetove.
ROĐENDAONICA - BrainArt CENTRA

ROĐENDAONICA - BrainArt CENTRA

Proslava rođendana u BrainArt CENTRU je igra kroz koju dijete uči, razvija se i otkriva sebe i svijet. Stručno osmišljenim i vođenim edukativnim igrama, rekvizitima i sadržajima djeca razvijaju vještine na svim razinama te jačaju samopouzdanje.

Igra je temelj dječjeg rasta i razvoja od najranije dobi i zato ona, bez opterećenja, najlakše uče kroz igru!

KAKO POTAKNUTI RAZVOJ KREATIVNE NADARENOSTI KOD DJECE?

KAKO POTAKNUTI RAZVOJ KREATIVNE NADARENOSTI KOD DJECE?

Postoje različite definicije darovitosti, ovisno od autora koji su se bavili ovom temom.   Prema Termanu to je ‘’Visoka opća intelektualna sposobnost’’ dok Tannenbaum kaže da je to ‘’Produktivno-kreativna sposobnost’’.
NLP TEHNIKE U RADU S DJECOM - ŠTO JE NLP ZA DJECU?

NLP TEHNIKE U RADU S DJECOM - ŠTO JE NLP ZA DJECU?

Neuro Lingvističko Programiranje (NLP) je tehnika u kojoj se koriste različite metode i tehnike psihologije. Cilj NLP-a je da pomogne čovjeku napredovati i bolje savladati različite izazove u svim oblastima njegovog života.
ZAŠTO ABAKUS MENTALNA ARITMETIKA?

ZAŠTO ABAKUS MENTALNA ARITMETIKA?

Kako i zašto svladati vještinu računanja na abakusu i povećati dječji mentalni kapacitet? Abakus Mentalna Aritmetika je drevna znanost koja vuče korijene iz Kine. Sve osnovne matematičke operacije kao što su zbrajanje, oduzimanje...