Mali umjetnici (likovna radionica)

Mali umjetnici BrainArt CENTAR brainobrain


Mali umjetnici u likovnim radionicama BrainArt CENTRA imaju mogućnost maštati, kreirati, stvarati.

Likovne radionice BrainArt CENTRA i stručni edukatori sa polja likovnosti će koristeći razne nijanse boja, oblike i linije stvarati sa vašim najmlađima nove svjetove.

Dođite u BrainArt CENTAR na likovne radionice i omogućite svome djetetu da izrazi svoje najdublje osjećaje, doživljaje, svoje viđenje svijeta.

Ubrzani svijet je jednako tako ubrzan i stresan i za najmlađe koji imaju kao i odrasli pretrpan raspored. Iskoristite BrainArt likovne radionice za odmor, razonodu i način otpuštanja nervoze kod vaših najmlađih.

Znanstveno je dokazano kako je izražavanje emocija kroz jedan od oblika likovnosti odličan način za smanjenje stresa i neugode kod djece i odraslih te prostor kroz koji se uče pokazati emocije i naučiti se nositi sa njima.

Dobrobit za djecu

U našem BrainArt centru kroz likovni program Mali umjetnici, djeca uče osnovne tehnike likovnog izražavanja.
Koristeći sve likovne materijale imaju mogućnost stvaranja svojih kreativnih kombinacija kroz eksperimentiranje sa raznim likovnim tehnikama u jednom od projekata likovnog programa BrainArt CENTRA.

Dobrobit za roditelje

Roditelji uzmite vrijeme za sebe. Opustite se od užurbanog tempa života. Dovedite djecu u sigurne i odgovorne ruke BrainArt CENTAR tima. Za to vrijeme vaši mali umjetnici provesti će vrijeme u društvu vršnjaka pomičući granice svojih stvaralačkih mogućnosti na likovnim radionicama BrainArt CENTRA. Uz iskusne edukatore sa iskustvom u likovnom radu djeca će naučiti osnove likovnih tehnika, ponašanje boja ovisno o tehnici koja se koristi u odnosu na papir te steći temeljna znanja i iskustva prilagođena njihovoj dobi kako bi što bolje iskoristili ponuđeni materijal.

Slobodno uđite u naš svijet. Stvorili smo ga za sve nas male umjetnike. Naš svijet pun je boja, nijansi, šara, linija, oblika, različitih dimenzija. U njemu smo sretni i opušteni. Svatko tko nam se pridruži svojom maštom pomaže da naš svijet malih umjetnika bude još ljepši i posebniji.  Zato dođite i kreirajte s nama.

„Kreativnost kao odgojna vrijednost predstavlja osnovu razvoja djeteta u inicijativnu i inovativnu osobu koja je u stanju prepoznati, inicirati i oblikovati različite kreativne aktivnosti i pronalazti originalne pristupe rješavanju razičitih problema.“
-Nacionalni kurikulum za rani i predškolski odgoj i obrazovanje, Zagreb, 23. prosinca 2014. - Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta

Bavljenje umjetnošću i kreativnim stvaralaštvom od rane dobi omogućuje djeci da kroz razvoj mašte, intuicije, nadahnuća razviju profinjene karakterne osobine s osjećajem za lijepo i estetiku.

Kroz likovnost dijete ima mogućnost izraziti svoja iskustva, doživljaje, znanja, ideje.

Stvaralački će se izraziti kada im omogućimo da budu ono što jesu, kada mogu gledati  i  vidjeti  na svoj način, kada imaju pravo na individualno izražavanje  i stvaranje.


BrainArt CENTAR likovni program Mali umjetnici

 • Odvija se u umirujućem okruženju, jednom tjedno u trajanju od 90 min
 • Omogućuju istraživanje, rad i kreativno stvaralaštvo različitim likovnim tehnikama, te različitim likovnim, prirodnim i neoblikovanim materijalima
 • Omogućuju razvoj sposobnosti pronalaženja novih rješenja i mogućnosti razmišljanja i likovnog izražavanja
 • U ulozi učitelja – predlažemo, potičemo i usmjeravamo
 • Omogućuju djeci da:
 • otkrivaju i jačaju svoje pozitivne osobine
 • istražuju sebe i svijet oko sebe
 • jačaju imaginaciju i kreativno mišljenje
 • jačaju koncentraciju, samopouzdaje,samostalnost
 • razvijaju osjećaj za prostor,ravnotežu, sklad likovnih elemenata,
 • razvoj okulomotornih sposobnosti
 • stječu nova prijateljstva
 • oslobađaju se napetosti i blokada
 • postižu socio-psihofizičku ravnotežu koja omogućuje kvalitetniji život

 

Kontakt za UPIS

Za djecu od 4 do 9 godina

Jednom tjedno u trajanju od 90 minuta | Cijena: 250,00 kn | Upisi tijekom cijele godine!
Kontakt za UPIS

 


Ispis