Kako je nastao BrainArt Centar?

brainobrain Zagreb Lanište
 
BrainArt centar iznikao je iz velike želje za slobodom i kreativnosti.


Nastao je kao spoj dugogodišnjeg iskustva, stručnog znanja u radu s predškolskom djecom i mladosti pune entuzijazma, te želje za osobnim razvojem za pomoć i dobrobit djece.

Želja nam je da budemo dio pozitivnih promjena u društvu. Djeca kao nosioci budućnosti, u rastu i razvoju su poput nježnih biljčica kojima je potrebno sigurno okruženje, poticanje maštovitosti i zanimljiv te stručan pristup prepoznavanju i razvoju njihovih potencijala. Samo tako se mogu neometano razvijati, iskoristiti svoj talent i što duže ostati bezbrižni. Zato nam je važno biti ovdje i sada za njih. Ulagati u njih, usmjeravati ih ka pozitivnim vrijednostima, jačati ih u svim segmentima.

BrainArt CENTAR kroz  brainobrain edukaciju, likovne radionice i edukativne igraonice  otvoren je za djecu od 4–14 godina. Svojom vedrinom, podrškom i stručnim znanjima pomažemo djeci u razvoju njihovih znanja i vještina, jačanju kompetencija s ciljem cjelovitog razvoja i pripreme za cjeloživotno učenje.

U našem BrainArt CENTRU sve radimo zajednički i s veseljem u opuštenom ozračju kroz djeci prirodan način učenja – igru, posebno osmišljenim aktivnostima otvaramo vrata novim spoznajama i iskustvima. BrainArt CENTAR pravo je mjesto za znatiželjne i kreativne mališane koji uvijek imaju još jedno pitanje. Stručno vođene edukativne radionice sa našim iskusnim timom na bezbrižan način će vašim malenima usaditi temelje logičkog razmišljanja, povezivanja činjenica kroz razna polja, potaknuti znatiželju te pomoći u razvoju grafomotoričkih sposobnosti. Prednost edukacija je poticanje djeteta na komunikaciju sa vršnjacima i stručnim timom. Edukatori BrainArt CENTRA potiču djecu na učenje prezentiranja svojih zamisli, ideja i na kritičko razmišljanje. Djeca stječu osnovne radne navike ali i razvijaju brzinu u radu te ih se potiče na samostalnost od početka do kraja zadatka. Iskustva stečena na BrainArt radionicama pomoći će djeci prenijeti sposobnosti u školske klupe ali i kućanske zadatke u kojima sudjeluju, te će biti spremniji za samostalan rad i sudjelovanje u aktivnostima i izvršavanje obaveza na vrijeme.

 

Tko smo mi?

 

Karla Braje BrainArt Centar
Karla
Brainobrain certificirana edukatorica
Eduard BrainArt Centar
Eduard
Brainobrain certificirani edukator
Zvjezdana BrainArt Centar
Zvjezdana
Voditeljica likovne radionice i edukativne igraonice


Ovdje smo ne samo radi djece već kao pomoć u odgovornom roditeljstvu, savjetima i podrškom.
U današnje vrijeme užurbanosti i zaposlenosti, brzih izmjena obaveza i dužnosti, roditelji imaju vrlo malo vremena za sebe. Roditelji zbog velike količine informacija ponekad nisu sigurni kada je pravo vrijeme i pravi način za početak učenja pojedinih vještina i znanja stoga su naše edukativne radionice sa stručnim osobljem pravi pristup najranijem učenju kako bi vaši najmlađi u motivirajućem okruženju BrainArt CENTRA ušli u svijet novih znanja.

Svojim djelovanjem BrainArt CENTAR omogućuje roditeljima da bezbrižno odvoje vrijeme za svoje potrebe – vježbanje, kupovinu, druženje i sl. Za to vrijeme mogu biti opušteni jer su im djeca u sigurnim, odgovornim rukama stručnog tima BrainArt CENTRA i vrijeme provode na kvalitetan i zabavan način u društvu svojih vršnjaka učeći kroz zabavne i edukativne radionice razne nove korisne vještine.


Misija BrainArt CENTRA

Osnažiti djecu kako bi se razvila u samosvjesne, odgovorne ljude otvorenog uma za nove ideje i znanja, lidere (vođe) svoga života. Koji će pozitivnim razmišljanjem, kreativnim slobodnim izražavanjem, poštovanjem i uvažavanjem različitosti i tuđih kvaliteta i vrijednosti, svojim djelovanjem biti uzor drugima i tako biti nosioci pozitivnih promjena u društvu.


Naša vizija

Edukacije temeljene na osnovnim ljudskim vrijednostima: ljubavi, miru, istini, nenasilju i ispravnom djelovanju.

Postizanje svog maksimuma kreativnog mišljenja i izražavanja. Oslobađanje blokada i strahova, jačanje osobnog zadovoljstva i radosti življenja. Sve ovo dovodi do korištenja svojih potencijala za dobrobit svih, za razvoj i napredak cijelog čovječanstva, čime postajemo nosioci pozitivnih promjena u svijetu.

 


Ispis