Politika privatnosti

Tvrtka Adarsa life d.o.o., vlasnik mrežnog mjesta BrainArt CENTAR https://www.brainart-centar.com , poštuje privatnost posjetitelja i posvećuje veliku pozornost zaštiti podataka, stoga smo stvorili ovu Politiku privatnosti kojom se utvrđuju pravila postupanja vezano za vrstu podataka, prikupljanje i način njihove obrade na stranici BrainArt CENTAR.

Osobnim podacima smatraju se podaci kojima se, izravno ili neizravno, može utvrditi identitet posjetitelja poput imena, podataka o lokaciji, poštanske adrese i sl.

Prilikom posjeta stranici ne prikupljaju se nikakvi podaci posjetitelja osim dnevničkih datoteka na serveru i kolačića koji uključuju i kolačiće trećih strana (vidjeti više na stranici Informacija o kolačićima.)

Dnevničke datoteke na serveru pohranjuju se automatski a sadržavaju:

  • ime domene ili IP adresu uređaja s kojeg je odaslan zahtjev za pristup
  • datum i vrijeme dolaska, trajanje posjeta i URL-ovi posjećenih stranica
  • informacije o aplikaciji koja se koristi za pregled stranica


Dnevničke datoteke na serveru obrađuju se od strane vlasnika poslužitelja isključivo u slučaju potrebe rješavanja problema na serveru.


Prijenos osobnih podataka


Tvrtka Adarsa life d.o.o. na stranici https://www.brainart-centar.com prikuplja minimalnu količinu osobnih podataka isključivo u slučaju kada ih posjetitelj svojevoljno pošalje putem kontakt obrasca ako šalje neki upit ili putem Obrasca za Upis ako želi dijete upisati u neki od programa i/ili radionica.

Podaci koje prikupljamo putem kontakt obrasca su:
  • Ime
  • Adresa elektroničke pošte (neophodna za odgovor na postavljeni upit)
Podaci koje prikupljamo putem Obrasca za upis su:
  • Ime i prezime
  • E-mail adresa
  • Broj telefona (mobitela)
  • Odabrani program iz ponude BrainArt CENTRA
  • Okvirna starost djeteta

Prilikom slanja podataka posjetitelj stranice daje suglasnost da se prikupljeni podaci koriste u svrhu kako je navedeno u ovim pravilima.

Podatke prikupljene prilikom ispunjavanja Kontakt obrasca ili Obrasca za Upis, tvrtka Adarsa life d.o.o. će koristiti isključivo u svrhu komunikacije s pošiljateljima u vezi upita koji su poslali kao i u daljnjoj poslovnoj komunikaciji ako se ostvari poslovna suradnja.

Temeljem prirode poslovanja (franšiza), podatke unesene u Obrazac za upis koji se odnose na program Brainobrain prosljeđujemo tvrtki Brainobrain Europa d.o.o. koja posjeduje Master licencu za Republiku Hrvatsku i jedini je certificirani i ovlašteni Brainobrain partner na teritoriju RH.

Osim navedenog ili po nalogu pravosudnih tijela, podatke o korisnicima i posjetiteljima web stranice ni u kojem drugom slučaju nećemo prepustiti trećim stranama.

Korisnik stranice u svakom trenutku može zatražiti uvid u prikupljene podatke, te zatražiti ispravak ili njihovo brisanje putem telefona, slanjem zahtjeva na službenu mail adresu ili putem kontakt formulara na stranici.


Ispis