Rođendani

Proslava rođendana u odrastanju djece poseban je i važan događaj.

Na taj dan dijete dobiva posebnu pažnju i obasuto je velikom ljubavlju svojih najbližih. Taj događaj dugo se pamti i „hrani“ unutarnje zadovoljstvo, daje osjećaj emocionalne topline, prihvaćanja, voljenosti, sigurnosti i podrške. Zato se rođendani dugo pamte. To je glavni dan u djetetovoj godini dugo planiran i iščekivan. BrainArt CENTAR najbolji je izbor za zabavu kroz koju će emocionalne boje dugo ostati utisnute u srcu djeteta i time rođendani ostati u nezaboravnom sjećanju.

 „ Igra izvire iz djece kao vrelo iz brijega“- Miroslav Krleža

 Proslava rođendana u BrainArt CENTRU je igra kroz koju dijete uči, razvija se i otkriva sebe i svijet. Stručno osmišljenim i vođenim edukativnim igrama, rekvizitima i sadržajima djeca razvijaju vještine na svim razinama (motoričke,emocionalne, kognitivne, socijalne i govorne) te jačaju samopouzdanje.

 KAKO TO RADI BrainArt TIM?

Organiziramo kreativne, edukativne, glazbena drugačije rođendane. Proslava se odvija u cijelom prostoru BraniArt CENTRA tako da djeca „putuju“ prostorom, kroz maštovitu i tematsku igru, pronalaze edukativne i zabavne zadatke koje trebaju timski riješiti ili izvršiti. Svaki riješeni zadatak dio je čarobne riječi koja vodi dijete do cilja. „Putujući“ kroz splet nezaboravnih, veselih i zabavnih igara djeca su poticana stručnim vodstvom.

Naš „striček“ Neno gitarom i edukativnim, ritmičkim, melodioznim pjesmicama kroz šalu vodi djecu u poseban svijet zvukova i glazbe. Povezujemo melodiju i ritmički pokret kojim se potiče razvoj lijeve i desne polutke mozga kod djece. Preko riječi melodioznih pjesama djeca upoznaju i usvajaju pozitivne ljudske vrijednosti. Imaju priliku  pokazati svoje glazbene vještine pjevajući s mikrofonom uz ozvučenje i pratnju gitare kao i razvijati svoje plesne vještine – vođenim ritmičkim pokretima uz odabrani disco mix ili ples u slobodnom stilu.

Potičemo kreativnost kroz likovno stvaralaštvo povezujući rad s različitim materijalima, likovnim tehnikama i poticajnom umirujućom instrumentalnom glazbom što nas vodi u unutarnji svijet stvaralačkih mogućnosti.

Organiziramo i kombiniramo zabavne i timske igre brzine, spretnosti, koordinacije, kombiniranja, „mozganja“ i stvaralaštva.

Veselje, radost, zabavu i zadovoljstvo stvaramo:

Veselim rekvizitima koji su dio priče i „putovanja“ prostorom BrainArt CENTRA. Tako će slavljenik/ca dobiti čarobnu krunu, mapu-kartu koja će ga voditi u potragu za skrivenim karticama sa zadacima na kojima je lik životinje čije početno slovo upisuju u kvadratiće i tako otkrivaju čarobne riječi.

Pronalaženjem škrinje s blagom koju čuva patuljak u pećini

Odabirom materijala za likovno stvaralaštvo

Fotografiranjem iza slavljeničkog okvira s raznim „ludim“rekvizitima na licu (maske, likovi iz bajke, naočale, šeširi...)

Fotografiranjem tijekom cijelog rođendana u svim igrama i sadržajima

Bojanjem lica raznim likovima

Slavljeničko ukrašenim prostorom

Unošenjem elemenata umirenja kroz mirne igre kako bi se nastavile dinamičke igre

Neizostavna torta sa svjećicom i vatrometom, grickalice, sokovi, poklon za slavljenika, fotografije na CD-u ili prema dogovoru, pozivnice za društvo.

Didaktičke igre BrainArt CENTRA

 Želje i potrebe naših slavljenika su nam najvažnije i zato nudimo mogućnost planiranja i kombiniranja igara i sadržaja unutar ponuđenih paketa (10 dana unaprijed radi organizacije).

 


Ispis